Monday, March 25, 2013

Primavera

Com anava dient, ja arriba la primavera. Avui s'ha passat tot el dia nevant. Sí, què passa? A la primavera hi ha més núvols i cau més aigua. El que passa és que l'aire de per aquí te una petita disminució en l'apartat tèrmic que fa que l'aigua arribi a terra una mica garratibada. No cal tractar a l'aire malament, per això. A més la neu ara es fon, en arribar a terra. Ja no queda tot cobert amb un o dos pams de pols blanca. Ara hi ha estones que fins i tot estem a temperatures positives. És hora de fer el canvi d'armari.

Són molt aficionats a fer pa a casa, els noruecs. Al supermercat venen tot tipus de farines i complements per fer pa. Però els agrada un pa dens, consistent. Si una barra de pa noruec et cau sobre un peu necessitaràs una sabata nova, unes quantes talles més ampla que abans.

Quan beuen, beuen molt. Els agrada un pa amb la densitat del granit. Es dediquen a extreure materials de les profunditats de la terra. Porten barba. Hmmm... Diguem que em recorden uns personatges de les novel·les de Terry Pratchett sobre Discworld. Però deu ser una associació que he fet sense cap fonament, no em feu cas.

Apa, a reveure!

No comments:

Post a Comment