Monday, March 4, 2013

M'estic estressant...

Segon dia a la feina. Avui tocava llegir regulacions i assegurar que les he llegides. Compte de correu, Skype, wiki interna, buscador de documentació... Totes les diferents eines que fan servir per gestionar la feina.

--- Petit paràgraf pels companys del gremi ---
Avui també tocava Planning Meeting, amb cartes d'estimació proporcionades per planningpoker.com. Sí, segueixen Scrum per gestionar la feina. Jo de convidat de pedra donant estimacions '?', perquè no tenia ni idea de què implicava fer el que estaven planificant. I té una raó de ser, això de fer servir una pàgina web pel Planning Poker. Una part de l'equip devia estar a Cambridge (Regne Unit) i l'altra ves a saber (Shanghai, potser?) I ens comunicàvem via trucada telefònica a tres bandes. El sistema de videoconferència encara no estè muntat del tot, però té molt bona pinta.
--- Ja acabo la xerrameca informàtica ---

I després de tot això, anar llegint més documentació sobre l'arquitectura interna dels productes que han tret i que trauran. Milers i milers de pàgines d'especificacions tècniques.

També he dedicat una part del temps a apuntar-me a la web del registre de residents de Noruega i demanar hora per presentar documentació. Demà miraré de sol·licitar una targeta relacionada amb els impostos. I m'haig d'apuntar al consolat com a  resident a l'estranger. Tràmits, tràmits, tràmits...

I entre fer quatre compres i caminar des de la feina a casa, no em queda temps per mirar pisos per tots quatre. Demà aviam si surto abans i arribo amb temps.

A reveure!


1 comment:

  1. I també podries començar a buscar allotjament per les visites ;-)

    ReplyDelete