Friday, March 15, 2013

Paquets i transportistes

M'havien d'arribar tres paquets des de Barcelona. El trípode per la càmera de fer fotos, la caixa de l'ordinador i finalment el monitor. Només van arribar els dos primers. I molt sacsejats. Tot el que no estava molt ben collat havia anat donant cops contra tot. I del monitor, doncs encara no en sé res. Que està en procés d'entrega. Fantàstic. Bravo, MRW. Per no parlar de tots els problemes que van donar a l'hora de fer l'enviament. Mai més amb aquesta companyia. No me'n refio ni de que em portin les escombraries fins el contenidor.

Avui per fi he sol·licitat la targeta d'impostos a Hisenda i el número permanent d'identificació. En unes tres setmanes la tindré a la bústia. Aleshores podré demanar un número que cal tenir per accedir al sistema de salut. Quanta burocràcia.


Aquests dies que he tret la càmera a passejar he comprovat allò que les bateries, quan fa prou fred, deixen de funcionar. Sort que sempre porto un joc de bateries de recanvi. El que s'ha de fer quan les bateries diuen prou per culpa del fred és canviar-les per les de recanvi i posar les fredes a una butxaca interior. Així amb l'escalfor del cos es revifen i les pots seguir fent servir. I així anar-les canviant segons es van refredant per poder seguir tirant fotos encara que faci fred.

Apa, a reveure!

1 comment:

  1. MRW? A la meva zona funciona perfectament. Jo odio SEUR, que a més més tenen un 902 d'atenció al client!!! Fuck!

    ReplyDelete