Thursday, March 7, 2013

Fred!

Avui ha fet fred. La temperatura no ha pujat per sobre dels -2 ºC. Els bassals, glaçats. No baixava pels carrers aigua de la neu que es va desfent. Tot sòlid. Tot nevat i silenciós, aquest matí. Els cotxes no feien casi soroll, al rodar sobre la neu. I un fred d'aquells que si no vas amb compte et cauen les orelles.

Ja m'estic aprenent el camí curt entre casa i la feina. Per anar fins a la feina és tot baixada. El problema és tornar, però com que aleshores no hi ha pressa, no es fa pesat. El camí travessa un barri ric de Trondheim. Quines casetes. N'hi ha una que com a mínim ha sortit a alguna revista d'arquitectura. Aquest cap de setmana aviam si me'n recordo de fer-li una foto.

Una cosa curiosa, i que no és exclusiva de barris rics, és que moltes cases tenen al jardí gronxadors, llits elàstics i petites casetes perquè els més menuts juguin. Clar que com que ara està tot nevat, com a molt els nens fan construccions amb la neu.

Avui devia ser dia d'anar a esquiar. Estaven tots els nens als patis de les escoles amb els esquís a la mà i preparant-se per marxar a esquiar. Esquí de fons, naturalment, que és el que pots fer pels voltants de la ciutat.

I ja he iniciat els tràmits per obrir un compte bancari. Primer han de demanar a Hisenda un número d'identificació provisional per mi, i després m'obriran el compte. El problema és que triguen a la vora de dues setmanes en obtenir el número. Jo l'únic que vull és cobrar a final de mes. No demano tant, no?

Apa, a reveure!

2 comments:

  1. La burocràcia és igual a tot arreu...Quilos de paciència i abriga't! :)

    ReplyDelete
  2. Vaja, jo pensava que eren super efectius aquests nòrdics! ;-)

    ReplyDelete