Saturday, May 11, 2013

Els dies s'allarguen

Els dies ja son molt llargs. Aquesta foto està feta a les deu de la nit. Posta de sol. I d'aquí unes setmanes es podran fer fotos com aquesta a les dotze de la nit.


Aquí a Trondheim es pot viure sense tocar diner en efectiu. Tot es pot pagar amb targeta. Un cafè en un bar? Targeta. Un iogurt al supermercat? Targeta. Un llibre? Targeta. No cal portar efectiu a sobre. És alliberador, francament. Quan vaig obrir el compte al banc em van dir com a gran cosa que podria treure diners de qualsevol caixer de qualsevol entitat dintre de Noruega. Ara veig per què. O sigui que si per una d'aquelles coses veniu per Noruega a fer el turista, no cal que us preocupeu de canviar diners abans de venir. No cal.

Com que ha arribat el bon temps, els bars comencen a instal·lar les terrasses. A la foto es pot veure com posen la terrassa flotant al "Den Gode Nabo" (El bon veí). Tenen bones cerveses, i a la terrassa, fent-la petar amb la gent de la feina, s'hi està d'allò més bé. La cervesa més barata surt per unes 75 corones. Després un queixareu per pagar 4 euros per una cervesa en una terrassa a Barcelona.


La cuina de casa, on de moment ja hi he posat una planteta comprada a l'IKEA.


Apa, a reveure!

No comments:

Post a Comment