Sunday, July 14, 2013

Estiu a la fresca

Seguim per aquí a ple estiu, a Noruega. Avui està plovent amb força i a 14 ºC de temperatura. Estem considerant molt seriosament la possibilitat de tornar a posar el nòrdic al llit. Què tal, per Barcelona? Molta calor? Podria riure una estona dels estius a Barcelona, però ara que hi penso, trobo a faltar fer una cerveseta i unes tapes a la terrassa d'un bar. Però per altra banda, els dies que no plou aquí a Trondheim s'està d'allò més bé. Fa temps que no suo. I no em noto la pell enganxifosa. I la calor no em deixa aixafat, sense forces, totalment apàtic. Té les seves coses bones, això de no passar calor. Com a mínim per mi. Com sempre dic, va ser un dels factors que em van fer decidir per Noruega.

Ja hem anat més vegades al Burger King de les que puc confessar. I l'estomac se'm tanca quan sento l'olor tan característica d'aquests restaurants. Restaurants, per dir-ne d'alguna manera. Però és dels pocs lloc on podem tenir converses adultes la Lidia i jo mentre les feres s'entretenen a la zona de jocs.  Val a dir que està molt bé de preu, i podem anar tots quatre a menjar sense haver de demanar un crèdit. A un restaurant qualsevol el normal és pagar al voltant de 25 euros per plat. Al Burger King per 40 euros mengem tots quatre.

Seguim recollint pixum de terra. I residus sòlids. Aix... Per sort sembla que comença a dominar la pixera i ja podem anar corrent al vàter sense mullar res, la majoria de vegades. Un parell de setmanes rentant pantalons i calçotets sense parar. I fregant el terra amb lleixiu. El principal problema és que no podem tenir la fera corrent pel jardí amb el cul a l'aire, perquè fa fred i plou massa sovint. Paciència.

Apa, a reveure!

2 comments:

  1. Burger King 40 €???? Però si aquí per 4 € mengem 10!!! I, no hi ha restaurants ''xinita - menú para 4''? Qu`r difícil us ho posen! ;)

    ReplyDelete
  2. Algun restaurant hi deu haver d'aquest estil, però pensa que amb criatures tot és una mica més difícil. Els crios corrent pel mig del restaurant, tot i que és un clàssic, no deixa de ser estressant per tothom. Han de ser restaurants molt orientats a famílies.

    ReplyDelete