Tuesday, November 19, 2013

Preparant els trineus

Per fi la primera nevada de consideració! Avui, en cosa de quatre hores, han caigut uns deu centímetres de neu. Fa goig el barri. No en tinc fotos perquè només portava el mòbil i ja era negra nit a les 16:30. Impossible fer fotos dalt d'un autobús en moviment amb tant poca llum. Ah, m'informa la Lidia que sí que tenim una foto, feta per ella. Voilà:



L'autobús número 3 segueix anant a tot drap, com si la neu hi fos. Rodes de claus, naturalment. Però tot i els claus, les rodes patinen al frenar a les parades. No sé com s'ho fan per no matar-se. Molta pràctica, suposo.

Els petitons de la casa estan emocionats, i l'Arnau no para de preguntar quan farem un ninot de neu. Hauré d'agafar idees: Calvin and Hobbes. Ah, i també que quan vindrà el Pare Noel.

La setmana que ve m'envien a Cambridge. Durant el primer any a la companyia tots els treballadors han de passar per la seu d'ARM, a aprendre com funciona la companyia a escala global. Pse, pot ser interessant. De passada tindré ocasió de veure gent que fa temps que no veig. Ja us explicaré com ha anat.

Apa, a reveure!

1 comment:

  1. Eps! Quedada obligada eh? Ja diràs quan vens per fer un sopar.

    ReplyDelete