Wednesday, November 13, 2013

Feina: Mali-T760

Atenció, aquesta és una entrada una mica tècnica.

Molta feina, últimament. Estàvem acabant de verificar i arreglar el nou producte estrella de la divisió on treballo. Ja ha estat anunciat oficialment i ara toca entregar les primeres versions als clients més importants perquè ho puguin anar integrant en els seus dissenys. Parlem de Samsung, Mediatek i alguna altra de la mateixa talla. D'aquí a uns quants mesos, potser un a finals de l'any que ve, començaran a sortir mòbils i tauletes amb aquests processadors gràfics. Aquí la pàgina oficial:

http://www.arm.com/products/multimedia/mali-high-end-graphics/mali-t760.php

De fet també s'ha presentat

http://www.arm.com/products/multimedia/mali-mid-range-graphics/mali-t720.php

Dos productes alhora. I moltíssima feina per tenir-los preparats a temps. I bona part del cluster on fem les simulacions per nosaltres, per poder fer totes les proves. La feina segueix sent molt interessant. Esperem que segueixi així. Estic tractant de potenciar la integració contínua, intentant anar cap a les idees exposades a

http://blog.snap-ci.com/blog/2013/11/07/automatic-branch-tracking-and-integration/

tenint en compte que nosaltres produïm dissenys de GPU i el meu equip en concret es dedica a fer-ne la verificació a alt nivell. Un dels productes en que estem treballant està dispers en una bona pila de branques de Git, cadascuna per una petita funcionalitat o per una petita correcció. No estaria de més tenir el servidor d'integració continua mirant de generar els binaris de cadascuna de les branques i de cadascuna de les integracions de cada branca a la seva branca mare. Estalviaríem temps d'integració, a la llarga.


4 comments:

  1. I jo que pensava que te n'anaves de viatge...

    ReplyDelete
  2. No conec git, però amb SVN o Perforce la integració contínua no es fa complicada si pots anar compilant i testejant la teva branca automàticament i recordes actualitzar amb el que vagi passant a la branca principal de manera bastant contínua. És perillós integrar el que vas fent a la principal sense tenir acabada i testada completament la teva part.

    ¿Què és el que no feu vosaltres? ¿Què he passat per alt?

    ReplyDelete
  3. Per altra banda, ja pots parlar així lliurement del que fas a l'empresa? Especialment quan nomenes clients i tal...

    ReplyDelete
  4. Git és infinitament millor que SVN alhora de crear i integrar branques, tant en velocitat com en facilitat i en simplicitat. I gràcies a gerrit tots els 'commits' són obligatòriament revisat per algú abans de passar al repositori. El que voldria és una manera senzilla de crear treballs de compilació a Jenkins automàticament cada vegada que es crea una branca, un per la branca en si i un per la integració de la branca a la seva branca mare. I destruir els treballs un cop s'esborra la branca, és clar.

    I no, no dic res que no sigui públic. Per exemple: http://www.techradar.com/news/computing-components/processors/arm-releases-mali-t760-16-core-and-t720-8-core-gpu-1194951

    Ja vigilo, ja :)

    ReplyDelete