Saturday, May 24, 2014

Pa ratllat

Aix. Avui he hagut de dur la bicicleta a arreglar. La cadena es bloqueja cada dos per tres, si canvio al plat gran a vegades se surt la cadena, el fre del darrere fa un soroll infernal i tot de coses així. Una setmana, m'han dit. Aix, ara que començava a agafar-li el gust. En fi, paciència. Les botigues de bicicletes aquí a Trondheim et donen tres anys de manteniment quan compres una bici. Així només t'has de preocupar de netejar-la de tant en tant. Sobretot a l'hivern, quan tiren sal als carrers, que si no la bicicleta es rovella molt ràpid.

Després plorar una mica per haver de deixar la bicicleta, he passejat una estona per la zona de supermercat. Sí, a la cadena de supermercats Coop tenen secció d'esports on venen bicicletes, entre moltes altres coses. I a la secció de menjar he trobat el que més trobava a faltar. Pa ratllat!! Per fi!! Ara sí!! Ja puc fer carn arrebossada! Amb uns pebrots verds fregits. O amb uns tomàquets fregits, amb una mica de formatge per sobre. Qui sap si uns ous amb beixamel. O uns llibrets de llom amb verduretes per dintre. O més clàssics, amb formatge. Algú s'apunta a uns daus de camembert arrebossats? Les possibilitats. Ah, les possibilitats. Són infinites. Una mica de samfaina, potser, per acompanyar els pits de pollastre filetejats ben fins i arrebossats amb una barreja de pa i formatge ratllats. Oh, sí!

Me'n vaig, que tinc feina a la cuina. Apa, a reveure!

No comments:

Post a Comment